Bidermajeri

Bidermajeri – par saveta za buduće mlade

Ukoliko je buduća mlada visoka sebi  moze da dopusti  veći ili viseći bidermajer, može se  poigrati njegovim oblikom, kao i raznovrsnim sadržajem, dok nižim damama preporučujemo stilizovan bidermajer manjeg oblika.

Ako je mlada plave kose, najbolje je da odabere bele ili pastelne, nežne tonove. Crnke bi trebalo da odaberu cvetove zivih boja,kao sto su zuta, crvena, ruzicasta. Ukoliko je mlada crvenokosa, najbolje je cveće intezivnih boja, pa cak i narandžasta.

Takodje je bitno i godišnje doba u kome se odrzava venčanje. Ukoliko je proleće ili leto onda preporucujemo dosta zelenih detalja da bi bidermajer odisao svežinom. Ukoliko je u pitanju hladnije vreme, jesen ili zima, preporuka je  cveće toplijih boja, bez upadljivih dodataka.

Izgled bidermajera kao i svih ostalih detalja treba da bude odraz Vaše ličnosti i karaktera. Ako ste stidljivi odaberite buket manjeg obima, sa sitnim, nežnim cvetovima, a ako ste smeliji , dominantni, uvek u centru paznje, odlučite se za moderniji, neobičniji bidermajer sa egzotičnim i nesvakidašnjim cvećem.